Dnevni horoskop za sredu 8. februar: Ovnovima stižu povoljne vesti, Vodilijama je najbolje da prespavaju dan

Ovan 

Komunikacija sa starijim članovima porodice vam je veliki otpor. Ne želite da se trošite na tudje probleme. Povoljne vesti stižu od osobe u znaku Lava u vezi novca. 

Bik 

Tokom dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovore sa ljudima oko sebe. Definitivno ste pod uticajem emocija koje vam pruža dobro postavljena Venera. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom zbog lošeg spavanja. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna prepreka da bi ostvarili svoje poslovne ciljeve. 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni po pitanju ljubavi i vaše želje da sredite odnose sa partnerom. Budite spremni na kompromis u vezi poslovne situacije. Nije uvek sve kako izgleda. 

Lav 

Ovo je jedan od onih dana kada ste previše umorni da bi išta radili. Sve ćete raditi na ” pola snage “. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 

Devica 

Tvrdoglavo branite svoje stavove iako znate da nije sve onako kako izgleda. Do kraja dana vodite računa o mogućem sukobu sa partnerom posebno zbog sitnica. 

Vaga

Ovo je savršen dan da se vidite sa ljudima iz vašeg okruženja. Ovo vam je posebno važno jer ste veoma neodlučni u vezi vaše buduće poslovne odluke. 

Škorpija

Do vas je i do vašeg zalaganja kad su u pitanju odnosi sa partnerom. Partner je već neko vreme veoma dobro raspoložen ali vama to nije dovoljno. Vaše mišljenje je da se mora još potruditi. 

Strelac 

Vaša situacija je veoma napeta zbog vaše nemogućnosti da se povežete sa sobom. Pokušajte da se posvetite sebi mnogo više i kvalitetnije. Zdravlje je odlično.

Jarac 

Poslovna situacija koja vas nervira je već počela da se rešava. Partner je veoma nestabilno što se tiče raspoloženja i to utiče direktno na vas.  

Vodolija 

Do kraja dana vodite računa o tome kako se ponašate prema drugima. Možete izgubiti kontrolu nad sobom jer ste danima emotivno veoma loše. Čuvajte se naglih odluka. 

Ribe 

Veliki korak je pred vama. Budite spremni na kompromis sa ljudima sa kojima nerado saradjujete. Posebno obratite pažnju na osobu u znaku Device. 

Read More