Ovo je najbizarnija TORTA koju ćete ikada videti: Lidija je htela da dočara POROĐAJ, rezultat je JEZIV

Lidija Sojer iznenadila je prijateljicu, babicu za rođendan. Odlučila je da bude kreativna i napravi joj tortu. Ali ne običnu. Inspiraciju je pronašla u njenom zanimanju.

Lidija se nije suzdržavala od detalja, na kojima je bila vagina od šećera u prahu i marmelade koja predstavlja krvavo rođenje. Torta je imala i glavu i stopalo lutke i postala je viralna na društvenim mrežama.

– Dakle, mojoj prijateljici je 24. rođendan. Ona je babica, pa ću da joj napravim rođendansku tortu – rekla je Lidija.

Lidija je kupila ukrase za tortu jer nije mnogo verovala u svoje pekarske veštine. Roze glazuru je sama napravila i oblikovala je u obliku vaginalnih “usna”. Da bi rođendanska poslastica izgledala realistično, Lidija je sipala malo džema od jagoda u sredinu “vagine” i čak namazala malo ‘krvi’ po licu lutkice. Zatim je tortu poklonila svojoj prijateljici Izabeli koja je blistala od sreće dok je pozirala sa tortom.

– Impresioniran sam i užasnut istovremeno – bio je jedan komentar na tortu. – Sviđa mi se – dodao je drugi. Treća osoba je prokomentarisala da misli da će mnogi mrzeti ovu tortu, ali bez obzira na to rezultat ju je nasmejao.

Read More