Dnevni HOROSKOP za subotu 18,. februar: Bikovi, pod ogromnim ste pritiskom, Rakovi, morate da donesete bitnu odluku

Ovan 

Ovo je savršen period se okrenete sebi i svim onim stvarima koje niste završili u prethodnih nedelju dana. Situacija sa partnerom je veoma povoljna jer partner je rešio neke bitne stvari u svom životu. 

Bik 

Bićete pod velikim pritiskom zbog stvari koje niste na vreme završili a tiču se poslovne situacije. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i sa njom ćete imati veoma kvalitetan telefonski razgovor. 

Blizanci

Nemojte dozvoljavati da vas partner ubeđuje jer morate naći sopstveni način poslovanja. Ovih nekoliko dana odmorite kada je u pitanju posao i poslovna komunikacija jer to može da utiče i na vaše zdravlje. 

Rak 

Venera je veoma aktivna i utiče na vaše ljubavne probleme. Do kraja dana morate da donesete jako važno odluku u vezi partnerskog odnosa. Čuvajte se prehlade. 

Lav 

Vaša situacija u kući je veoma povoljna i imate potrebu da se još više zbližite sa svojim ukućanima. Partnerski odnos je na velikoj prekretnici zbog vaše posle ljubomore. 

Devica 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i nećete moći da se odmorite kako treba tokom vikenda. Budite sigurni da je to što cete uraditi biti veoma uspešno. 

Vaga 

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa glavoboljom. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje da donesete važno poslovnu odluku u vezi inostranstva. 

 

Škorpija

Danas ste veoma lepo raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Partner je konačno rešio neke stvari koje su bile velika prepreka u vašem odnosu. 

Strelac 

Venera aktivno utiče na vaš odnos u ljubavi i previše ste nezadovoljni nekim potezima vašeg partnera. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

Jarac 

Današnji dan je najbolje iskoristiti za  svoje poslovne interese jer ćete moći da rešavate stvari onako kako vi želite. Obratite pažnju na moguće probleme sa nogama. 

Vodolija 

Danas ste veoma loše raspoloženi zbog svađe koje su već bile. Do vas je kako ćete rešavati sve ono što vas je zadesilo jer ste i vi pomalo krivi na neki način. 

Ribe 

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana i to je ono što vas veoma nervira već danima. Čuvajte se emotivno i mentalno jer vec neko vreme ste bas istrošeni. 

 

Read More