Voda koja podstiče lepotu i bolju koncentraciju

Predstavljene prve obogaćene vode u Srbiji –
Rosa Emotion Lepota i Fokus

Beograd, 6. oktobar 2008. – U prijatnom ambijentu novootvorenog kompleksa za rekreaciju i relaksaciju „Corpore“, predstavnici medija imali su danas priliku da saznaju nešto više o prvim obogaćenim vodama na našem tržištu – ROSA EMOTION. Dok su uživali u osvežavajućim ukusima ROSA EMOTION Lepota i Fokus, doktorka Gordana Ristić, specijalista ishrane Medicinskog fakulteta u Beogradu, upoznala je prisutne sa važnošću pravilnog hidriranja organizma, posebno ističući vrednosti obogaćenih voda i njihov uticaj na ljudski organizam.

Po rečima dr Ristić, voda, sama po sebi, predstavlja nezamenljivo piće višestruko korisno i zdravo za organizam. Uz odabrane i strogo kontrolisane sastojke koje obogaćene vode sadrže, ona dobija određena svojstva koja povoljno utiču na organizam. „Obogaćene vode, zahvaljujući nizu dodatnih svojstava, pozitivno deluju na organizam i pomažu mu da vrati svoju prirodnu svežinu i lepotu. Tako i ROSA EMOTION obogaćene vode pomažu ljudskom organizmu da razbistri um i lakše odgovori na dnevne izazove i obaveze“, kaže dr Ristić.

„ROSA EMOTION obogaćene vode su nastale kao proizvod želje da potrošačima, naviklim na visok kvalitet i inovativnost naših proizvoda, donesemo još noviteta i omogućimo da im ROSA, pored svojih dobro poznatih vrednosti, pruži još više“, istakla je brend menadžer Rose, Tanja Petrović. Ona dodaje da segment obogaćenih voda poslednjih godina je sve popularnii u celom svetu, posebno kod ljudi koji su u stalnom pokretu i kojima je neophodno da svoj organizam održe vitalnim, te da se uvođenjem ROSA EMOTION obogaćenih voda, Srbija pridružila tom trendu.

Nove obogaćene vode se mogu naći na našem tržištu kao ROSA EMOTION LEPOTA i ROSA EMOTION FOKUS. ROSA EMOTION Lepota obogaćena je antioksidantom – vitaminom E, koji revitalizuje kožu i čini je mlađom i blistavijom, a pri tom ima ukus bele breskve i aloa vere. Antioksidant vitamin E je poznat po tome da sprečava negativan uticaj slobodnih radikala na naš organizam. Rosa Emotion Lepota predstavlja osvežavajuće negazirano piće koje hidrira kožu i zadržava njen prirodni sjaj.

Glavni sastojci vode ROSA EMOTION FOKUS su guarana i kofein. Zahvaljujući visokoj koncentraciji guaranina, ova tropska biljka stimulišuće deluje na organizam i razbuđuje duh i telo. Rosa Emotion Fokus je obogaćena i ekstraktima kofeina koji se nalaze u listovima, plodovima i kori nekih biljaka poput kafe. Kofein svojim delovanjem podstiče rad mozga i povećava koncentraciju. A prijatan ukus Rosa Emotion Fokus ima zahvaljujući limeti i guarani.