Vrste s*ksa koje svaki par mora da proba!

Ljubav i seks

Na početku veze ni jedan par ne razmišlja mnogo o tome koje sve vrste s*ksa postoje i da li možda nešto propušta.

Izvor: Ženski magazin  |  

Ilustracija; Foto: Ivanko80/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Ivanko80/Shutterstock

.

Kako godine prolaze lagano se stvara neka vrsta rutine. Međutim, šta se dešava? Ako je noć bila vaše vreme za vođenje ljubavi, a vaš je partner promenio firmu i sada radi isključivo u noćnoj smeni, vrlo lako se može dogoditi da vaš ritual vođenja ljubavi plati ceh.

Umesto da dozvolite da vas ovaj izazov porazi, možete da isprobate druge vrste s*ksa i vratite svoj odnos ponovo na pravi put. Štaviše možete da postanete još bliži jedno drugom. Postoji nekoliko vrsta s*ksa koje bi svi parovi trebalo da praktikuju na svom romantičnom putovanju, a danas vam otkrivamo koje su to.

PLANIRANI S*KS

Iznenađujuće je zapravo koliko ljudi nema pozitivan pogled na planirani s*ks. Skloni smo tome da mislimo da ako je nešto planirano (ugovoreno, zakazano) da tome nedostaje romantika, sponatnost i da na kraju efekat neće biti zadovoljavajući. Međutim upravo ovakav način razmišljanja bi mogao da ugrozi s*ksualnu intimnost u braku. Planirane stvari su životu su zapravo nešto najbolje. Setite se samo godišnjih odmora, rođendana, prazničnih okupljanja. Bolja reč bi možda bila namerni s*ks, jer vi i vaš suprug – s namerom – odvajate svoje vreme kako bi se posvetili jedno drugom.

SPONTANI ILITI NEPLANIRANI S*KS

Nakon svih hvala na račun planiranog s*ksa dolazimo svakako i do magičnog neplaniranog iliti spontanog s*ksa. U svakom od nas bi trebalo da postoji ta mala iskra koja nas navodi da iskoristimo svaki slobodan trenutak koji nam život pruža da budemo intimni sa voljenom osobom. Spontani s*ks je onaj koji donosi neverovatno uzbuđenje, koji asocira na slobodu, zabavu, mladost i svakako na to da volite jedno drugo.

S*KS KOJI OSLOBAĐA OD STRESA

Kada doživite neko neprijatno iskustvo, bilo na poslovnom ili privatnom planu, naručje voljene osobe je nasigurnije mesto na svetu za vas. Vođenje ljubavi sa voljenom osobom je najbolji način da se oslobodite stresa, i nakon toga dobijate mogućnost da stvari sagledate iz sasvim drugačijeg ugla. S*ks je vrlo moćno oružje za ublažavanje stresa, budući da oslobađa endorfine i hormone koji nam pomažu da se osećamo bolje i spavamo čvršće.

NESEBIČNI S*KS

Ponekad bi trebalo da se – žrtvujete za svoj tim. Ponekad vam verovatno nije do s*ksa, ali šta je sa vašim partnerom? Svakako “ne” je odgovor na koji imate pravo u vezi, ali nekad biste mogli da se sa voljenom osobom upustite u s*ksalnu avanturu iz nesebičnih razloga. Čak i ako dakle niste nešto preterano raspoloženi za s*ks, a vaš voljeni deluje vrlo zagrejano, pristajanje na njegovu inicijativu je čin koji će vam on uzvratiti prvom prilikom.

AVANTURISTIČKI S*KS

Svi parovi bi trebalo da imaju povremeno s*ks koji je avanturistički nastrojen. Pod avanturističkim podrazumeva se s*ks van spavaće sobe koji isključuje standardne poze. Dakle nešto poput s*ksa na zadnjem sadištu auta, u đakuziju, kadi, pa čak i na kuhinjskom pultu. Takođe promena poze donosi novi nivo interesovanja vašem s*ksualnom činu.

Read More