ZAMISLITE ŽELJU I POGLEDAJTE NA SAT: Brojevi koje vidite otkrivaju šta vas očekuje u budućnosti

  ZAMISLITE ŽELJU I POGLEDAJTE NA SAT: Brojevi koje vidite otkrivaju šta vas očekuje u budućnosti

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Prema numerolozima brojevi koje primećujemo, oni u našem datumu rođenju, broju kuće – svi mogu uticati na našu energiju i podsvjest, ali i opsivati crte ličnosti i predviđati budućnost.

  Postoji i jedan numerološki ritual sa brojevima koje vidite na satu u datom trenutku kada mislite na želju koju želite da ostvarite. Numerolozi smatraju da vam ti brojevi mogu dati smjernice koje korake da napravite da bi se želja zaista ostvarila.

  Zatvorite oči i zamislite želju. Vizualizujte je kako biste željeli da se ona zaista dogodi, maštajte o njoj i promjenama koje će donijeti, a onda otvorite oči i pogledajte na sat. Brojeve koje ste vidjeli saberite i svedite na jednocifren broj. Evo primjera:

  Na primjer, na satu vidite 9:47. Saberite te brojeve
  9 + 4 + 7 = 20
  2 + 0 = 2.

  Vaš broj nagovještaja u ovom slučaju je Dva

  Kada dobijete svoj broj nagovještaja za ostvarenje želje, pročitajte u nastavku numerološko tumačenje:

  Jedinica
  Ako su se proračuni pokazali kao Jedan, to sugeriše da treba češće da slušate ljude i da radite u timu. Nezavisnost je dobra, ali sada morate pokušati da radite zajedno sa nekim jer to može ubrzati ostvarenje vaše želje. Takođe, kada vas neko zamoli za pomoć, nemojte ga odbiti.

  Dvojka
  Morate se fokusirati na lične stvari. Ne biste trebali gubiti vrijeme na sporedne probleme. Posvetite više vremena na svojim obavezama. Ako to ne učinite, mogu se pojaviti novi problemi.

  Trojka
  Očekuju vas sjajni novi počeci, a ostvarenje želje privlačite ako dovršite započeto. U bliskoj budućnosti možete preuzeti važne zadatke u bilo kojoj oblasti života. Moguća su prijatna poznanstva.

  Četvorka
  Ovo je univerzalni broj za sreću. Ako sat pokazuje vrijeme od kojeg se dobija takav broj, onda je vaša sudbina samo u vašim rukama. U bliskoj budućnosti vrijedi krenuti planiranim putem – na njemu vas očekuje mnogo pozitivnih stvari.

  Petica
  Ovaj broj znači da biste se trebali usredsrediti na određene ciljeve. Vrijeme je da na neko vrijeme prestanete da rizikujete. Logika je jača od emocija i osjećanja.

  Šestica
  Poslušajte intuiciju. Šesto čulo će biti jako moćno i unutrašnji glas vam može otkriti kojim putem treba da krenete. Ne plašite se donošenja velikih odluka.

  Sedmica
  Broj sedam je znak da je univerzum na vašoj strani. Očekuje vas puno povoljnih trenutaka, a ukoliko vjerujete da će promjene donijeti nešto dobro, život će uskoro postati bolji.

  Osmica
  Broj 8 označava da je vrijeme da prestanete gubiti novac i trošiti energiju na beskorisne stvari i komunikaciju sa negativnim ljudima. Morate biti veoma oprezni pri donošenju važnih odluka.

  Broj pregleda:
  83

  2021-09-10
  Aura RedakcijaOriginal Article