Zanimljiv psihološki TEST: Samo ČETIRI PITANJA mogu otkriti puno toga o vama i vašem odnosu prema PARTNERU

Zanimljivosti

Ovaj kviz procenjuje tvoju ličnost gledajući stvari koje ti se dopadaju i razloge zbog kojih ih voliš.

Izvor: Večernji.hr/Paula Brico  |  

Foto: Ivanko80/Shuttrstock

Foto: Ivanko80/Shuttrstock

.

Testovi ličnosti su uvek zabavni, jer je intrigantno otkriti kakvi ste „stvarno“ duboko u sebi. I ovaj psihološki test sa samo četiri pitanja nije ništa drugačiji. Kviz, koji se veoma brzo popunjava, procenjuje tvoju ličnost gledajući stvari koje ti se dopadaju i razloge zbog kojih ih voliš, i „testira tvoju ličnost u četiri pitanja“, prema zvezdi „Made In Chelse-a“ Džejmi Lejng, koji je objavio kviz na svojoj društvenim mrežama, piše Mirror.

Da biste uradili test treba samo da odgovorite na ova četiri pitanja:

1. Koja je vaša omiljena životinja i zašto?

2. Koja je vaša omiljena hrana i navedite dva prideva koja je opisuju.

3. Koja je vaša omiljena boja i zašto?

4. Koja ti je omiljena vrsta vode, na primer okean, bazen jezero, vodopad i zašto.

.

Odgovor na prvo pitanje pokazuje kako opisuješ sam sebe i kako razmišljaš o sebi. Odgovorom na drugo pitanje opišuješ svog partnera, a treće pokazuje kako te drugi doživljavaju. Odgovor na poslednje pitanje opisuje tvoj se*sualni život.

Džejmijev video je brzo sakupio 52.000 lajkova i više od 2.000 komentara na TikToku, pri čemu su mnogi korisnici izrazili svoje iznenađenje svojim odgovorima i kako se primenjuju na njihov stvarni život.

„Moji odgovori su bili čudni. Mislim da moram ponovo naučiti što je pridev“, šalio se jedan korisnik, dok je drugi komentarisao: „Nisam očekivao da ću reći ‘gazirana’ na pitanje o vodi“. Treći korisnik TikToka rekao je: „Nisam impresioniran svojim četvrtim pitanjem, bazenom, jer je siguran i čist“, dok su mnogi drugi odgovarali sličnim odgovorima uz smeh.

Ovakvi testovi, naravno, nisu ozbiljni psihološki alati, ali su zabavan način barem površne introspekcije koji će te uz malo smeha podstaći da razmišljaš o sebi.

Read More