Zbog NESTVARNE LEPOTE roditelji su je KRILI KAO DEVOJČICU: Najlepša žena sveta svoj privatni život čuva kao TAJNU

Životne priče

Moniku Beluči mnogi smatraju vanvremenskom lepoticom, a njena životna priča je zaista neverovatna.

Izvor: stil  |  

Foto: Andrea Raffin/Shuttrstock

Foto: Andrea Raffin/Shuttrstock

.

Glumica Monika Beluči već godinama pleni svojom neverovatnom lepotom, a zbog toga se mnogi pitaju kako ona stari na tako prirodan i lep način.

Bore joj tako dobro stoje i njena lepota ne opada sa godinama, pa je fascinantno kako izgleda sa svojih 58. godina.

Tajna je u tome što je Monika u životu radila sve ono što je želela. Ona je sama sebi ispunjavala sve hirove, ali da krenemo od početka.

Monika Ana Maria Beluči, rođena je u selu Čita di Kastelo 30. septembra 1964. godine kao jedino dete vlasnika transportnog preduzeća Luiđija Belučija i slikarke Marije Gustineli.

Foto: Matteo Chinellato/Shutterstock

Foto: Matteo Chinellato/Shutterstock

.

Pričalo se da su je njeni roditelji krili koliko god su mogli, uplašeni šta bi njena lepota mogla da uradi.

Monika je već sa trinaest godina počela da se bavi modelingom, kako bi plaćala svoje školovanje, a do 1989. godine postala je jedno od prepoznatljivih lica pariske modne scene te se počela da se pojavljuje na naslovnicama magazina, kao što su El i da sarađuje sa brendovima kao što su Dolče i Gabana.

Studirala je pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu. Udala se za fotografa Klaudija Basa 1990. godine, ali su se razveli nakon četiri godine.

Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija i glumila u filmovima, ona se predstavila američkoj publici sa filmom Drakula 1992. godine. Četiri godine kasnije, odigrala je zapaženu ulogu u francuskom filmu Apartman.

.

Ubrzo je došla do holivudskih uloga, kao i do evropskih filmova. Glumila je u brojnim filmovima, ali najzapaženija uloga joj je bila u Malenoj. Po toj ulozi je ostala najprepoznatljivija.

Kada je trebalo da dobije ulogu u Spektru, rekla je režiseru Sem Mendesu da će on biti heroj među ženama ako angažuje upravo nju, jer je pravi se*sepil u mislima, mašti, a ne u godinama i telu. Tako je postala i najstarija angažovana Džejms Bondova devojka.

U filmu Apartman, upoznaje Vensana Kasela, sa kojim glumi, a za kog se i nakon nekoliko godina udaje. Dok su bili u braku, Vensan i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

Razvodom od Vensana nakon trinaest godina braka, shvatila je da ne zna šta da radi sama, ali isto tako naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti.

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

.

Nikada se nije plašila da uradi stvari u vreme koje je prema njenom mišljenju pravo. Tako je rodila ćerke sa 39 i 45 godina, a upravo u svojim godinama vidi posebnu čar. Zato joj je jasno zašto je privlačna mlađim muškarcima, jer kako kaže tek sada zna šta želi, a pri tome ima i životno iskustvo.

Uprkos njenom velikom uspehu i prezgodnim muškarcima koje je zavela, žene ipak najviše zavide Monici na njenoj lepoti. A kako se ona sama odnosi prema svojim godinama najviše govori ova njena izjava: „Šta ću raditi kada ostarim i kad me moja slika u ogledalu više ne bude radovala? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju decu“.

Read More