Žene otkrivaju da su muškarci sa OVIM osobinama NAJBOLJI U KREVETU!

Ljubav i seks

Ženski orgazam je oduvek bio komplikovana tema, a mnogi muškarci još uvek ne razumeju sve o tome.

Izvor: Krstarica/A. J./City Magazine  |  

Ilustracija; Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

.

Mnogo faktora utiče na to kakav će muškarac biti ljubavnik i da li će intimna veza biti dobra ili loša, ali prema nedavnoj studiji, objavljenoj u časopisu “Socioaffective Neuroscience & Psichology”, određene vrline ukazuju na to da muškarac može biti dobar ljubavnik i dovesti vas do orgazma pre nego muškarci kojima ta vrlina nedostaje. Istražujući se*sualnu istoriju žena, stručnjaci su pokušali da utvrde sa kakvim partnerima imaju najbolji se*sualni odnos i redovno dostižu vrhunac, piše City Magazine.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili udate jer su stručnjaci smatrali da bi se žene u vezi osećale obaveznim da svojim sadašnjim partnerima daju bolju ocenu, čak i ako to baš i ne zaslužuju. U 70-minutnom testu ispitanice su odgovarale na razna pitanja o svom se*sualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su otkrili da su u najboljim se*sualnim odnosima imali – duhovite muškarce.

Smisao za humor se pokazao kao odličan prediktor se*sualnih veština jer ukazuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, uključujući i intimne, što je važno za dobru komunikaciju između partnera i, u krajnjoj liniji, dobar se*s.

Kreativnost se takođe istakla među ostalim kvalitetima. Muškarci koji su kreativni u drugim oblastima života lakše izražavaju svoju kreativnost ispod čaršava. Muškarci sa ovim kvalitetima pokazali su veće interesovanje za se*sualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.

Read More