Zrenjanin i Užice su novi GIGA gradovi

Zrenjanin i Užice su novi GIGA gradovi 1Foto: promo

SBB kompanija danas je saopštila da su Zrenjanin i Užice novi GIGA gradovi i da su postali deo najveće mreže nove generacije u regionu.

Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina, Sombora, Leskovca i Vranja, od sada svi SBB korisnici i u Zrenjaninu i Užicu mogu da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri televizora bez dodatnih troškova, visokom kvalitetu slike i zvuka i neverovatnim brzinama interneta do 1 Gbps u EON paketima.

Brzine interneta u EON paketima se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1Gbps.

SBB kompanija poziva korisnike da izaberu EON pakete koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju. Prelaskom na EON pakete korisnici dobijaju vrhunsko iskustvo gledanja televizije uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, EON profile u okviru kojih se preporučuje korisnicima ono što najviše vole da gledaju, EON Kids profil, EON Connect za upravljanje kućnim internetom, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klub sa preko 19.000 atraktivnih naslova, super brzi internet i telefoniju.

U skladu sa svetskim trendovima, SBB nastavlja da širi svoju GIGA mrežu, digitalizuje gradove u kojima pruža usluge i na taj način korisnicma omogućava vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija. Tokom protekle tri godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, omogućila digitalnu televiziju i unapredila brzine interneta u 11 gradova.

Više informacija korisnici mogu da dobiju na sajtu sbb.rs, posetom prodajnom mestu u Zrenjaninu Ulica Dr Zorana Kamenkovića 9 i Užicu Ulica Kneza Lazara 7-9 ili pozivom Kontakt centra na 19900.

Original Article