Kajli priznala koje PLASTIČNE OPERACIJE je imala – šta kaže ona, a šta STARE FOTOGRAFIJE? Pogledajte, pa procenite SAMI! (FOTO)

Lepota

Godinama se komentariše da se Kajli Džener podvrgla određenim plastičnim operacijama.

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  

Foto: Profimedia/© Lisa OConnor/AFF-USA.com

Foto: Profimedia/© Lisa OConnor/AFF-USA.com

.

Ona je to negirala sve do juče i do finala emisije “The Kardashians” kada je rekla kakvu proceduru je imala. Dotakla se i komentara o njenom izgledu i o tome da fotošopira slike za društvene mreže. Nešto se promenilo kada je reč o njenoj iskrenosti prema javnosti, nešto je ostalo isto.

Ali da se Kajli Džener promenila u odnosu na stare fotografije, u to nema nikakve sumnje. Te slike pokazuju da je ona promenila lični opis. A šta ona sama kaže?

Foto: Tinseltown/Shutterstock

Foto: Tinseltown/Shutterstock

.

Kajli (25) je svojoj najboljoj drugarici pričala o tome da je imala plastičnu operaciju grudi pre nego što je zatrudnela, a potom i rodila ćerku.

“Volela bih da to nisam nikada uradila. Preporučujem svima koji razmišljaju o tome da pričekaju nakon rođenja dece”, istakla je. Kajli Džener koja je od devete godine član rijalitija “Keeping Up with the Kardashians”, ima i sina.

Plastična hirurgija je bila tema emisije “The Kardashians”. Kajli je na zaprepašćenje mnogih konačno priznala da je imala operaciju grudi, ali je demantovala da joj je “operisano celo lice”.

“Sećam se da sam uvek bila najsamouverenije dete. Uvek sam volela i volim sebe – i jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dete i da sam imala toliko operacija kako bih promenila celo telo, što je laž, imam samo filere. Ne želim da budem deo takvih priča”, poručila je. Pitanje je zbog čega je ipak promenila lični opis?

Kajli negira i da je fotošopirala slike odnosno rekla je da više to ne radi:

“Imamo ogroman uticaj i pitanje je šta radimo sa time. Vidim toliko devojaka na internetu kako u potpunosti uređuju svoje slike. Montaža! I ja sam prošla tu fazu. Osećam se kao da sam na boljem mestu. Ali možete biti nesigurni zbog drugih ljudi”.

Njene Instagram fotke ne bi se “složile” da na njima nema fotošopa… Pogledajte njene objave klikom OVDE, pa sami procenite.

Doduše i posle svih korekcija fotošop joj skoro i ne treba. Celom ovom pričom Kajli se možda rukovodila onom “ko prizna, pola mu se prašta”. Ali šta da radimo sa starim fotografijama?

Read More