OTKRIVENO U KOJEM JE MJESECU TRUDNOĆE LUNA ĐOGANI: Oglasila se i Anabela, NAKON NJENIH RIJEČI USLIJEDIO POTPUNI MUK


Prerano je praviti bilo kakav cirkus…”

Luna Đogani prethodne večeri objavila je putem društvenih mreža da je u drugom stanju, te da će se zajedno sa vjerenikom Markom Miljkovićem po prvi put ostvariti kao roditelj. Majka Anabela na Instagramu joj je čestitala među prvima, pa za domaće medije otkrila i detalje trudnoće.

– Sinoć sam saznala za to. Trudna je četiri sedmice. Bez veze mi je da oko toga sada pravimo cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno… Ono što sam objavila na Instagramu – uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a sto puta sam se javila na telefon od sinoć. Na Instagramu sam napisala ono što je sasvim normalno sada i u ovim okolnostima. – rekla je Anabela i dodala:

– Presretna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak. Još nije ni na ultrazvuk otišla. Treba malo pustiti sve, vijest je odjeknula, ona je to htjela, nije htjela da krije… Ništa se specijalno nije promijenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da pretjerujemo. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovjek malo da pusti da to sve ide svojim tokom – dodala je Atijasova.